OVER AHAVA

Generaties lang bezoeken mensen die hun huid willen doen herleven de mystieke wateren van de Dode Zee.
Baden in dit krachtige, mineraalrijke water van dit unieke zoute meer zorgt voor een gevoel van hernieuwde ener-gie en vitaliteit. De verjongende, revitaliseerende en balancerende effecten van deze natuurlijke ingrediënten die in deze regio voorkomen zijn klinish bewezen.
Het is dat gevoel van persoonlijke wedergeboorte en huidvernieuwing die onze voortdurende inspanningen om jou het beste in door natuur geïnspireerde huidverzorging te bezorgen blijft aandrijven.
We hebben dit gevoel dan ook vastgesteld in een zin die de belofte van AHAVA weergeeft:
‘Elemental Beauty of the Dead Sea’.

DE KRACHT VAN OSMOTER

Wat is OSMOTER? Een uniek, geconcentreerd extract, rijk aan mineralen uit de Dode Zee, ontstaan uit een natuurlijk verdampingsproces. Het bevat wetenschappelijk uitgebalanceerde niveaus van Dode Zee-mineralen die de huid toelaten haar celfuncties te optimaliseren.
Hoe werkt het? De klinish bewezen formule, die de kracht is achter ons volledig assortiment onttrekt dankzij het hefboomeffect van natuurlijk wateruitwisseling tussen huidcellen, osmose genaamd, vocht en voedingsstoffen aan de diepere huidlagen en brengt ze naar de bovenste laag van de opperhuid waar ze het meest nodig zijn.
Het resultaat! Optimaliseert het celmetabolisme, beschermt de huid tegen UV-shade, Verhoogt het vochtniveau en herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid voor een zachte, egale en jeugdige huid.

AHAVA gebruikt natuurlijke, heilzame ingrediënten.
PARABEENVRIJ • GLUTENVRIJ • FTALATENVRIJ • SLS/SLES VRIJ • NIET GETEST OP DIEREN

producten