OVER FRESHMINERALS

freshMinerals zorgt voor een nieuwe revolutie op gebied van minerale make-up. freshMinerals is er in geslaagd make-up te combineren met hoogwaardige ingrediënten, die een anti-aging effect hebben. De ingrediënten die hiervoor zorgen zijn o.a. Vitamine A+C+E. Daarnaast heeft freshMinerals een SPF 20-25 en EPF van 80.
De gewichtloze formulering van de producten is 100% natuurlijk,
zeer gebruiksvriendelijk en blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken.

HET VERSCHIL SPF EN EPF

SPF (sun protection factor) beschermt de huid tegen UV straling. Dit is echter niet voldoende om lijntjes, rimpels en donkere plekjes te voorkomen en te voorkomen dat de huid minder flexibel wordt. Hiervoor is de combinatie met EPF voor nodig. EPF (environmental protection factor) is een gecertificeerde maatstaf voor kwalitatieve antioxidant bescherming door invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan ozon, sigaretten rook, luchtvervuiling en ook zuurstof. Deze zorgen voor een oxidatieve spanning in de cellen, wat kan leiden tot tekenen van vroege veroudering.
EPF is een essentiële partner voor SPF in een effectieve antiaging strategie.

PRODUCTEN

Het freshMinerals gamma bestaat uit; foundations, compact powders, loose powders, compact eyeshadows, loose eyeshadows, mascara, oog en lippenpotloden, blushes, lipgloss en lippenstift.